Atac.ro

librex.ro
librex.ro

STIRI sputnik

Ce rezultate a înregistrat Putin după vaccinare..


Președintele a vorbit despre rezultatele înregistrate după ce s-a vaccinat împotriva coronavirusului...

Monica Pop: „A condiţiona accesul la spectacole de certificatu..


Cunoscutul medic Monica Pop a declarat într-o emisiune că faptul de a nu se permite accesul la spectacole decât persoanelor care prezintă un certificat de vaccin..

Ce a cerut Iohannis la Summitul B9: mai mulți soldați americani..


Președintele Klaus Iohannis a anunțat că la Summitul B9 de astăzi a pledat pentru creşterea prezenţei militare aliate, inclusiv a SUA, în România şi în sud..

Polițiștii de Frontieră au cinstit memoria eroilor căzuți î..


Angajații din cadrul Poliției de Frontieră au depus flori în memoria eroilor căzuți în cel de-al Doilea Război Mondial...

Guvernul a prelungit starea de alertă cu 30 de zile..


Raed Arafat a anunțat astăzi, după şedinţa de Guvern, că starea de alertă a fost prelungită cu 30 de zile...

Primele declarații de la Summit-ul B9: din nou obsesia Rusiei..


Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat astăzi, la Summitul B9, că întărirea şi aprofundarea legăturii transatlantice este un obiectiv pe care îl împărtăşe..

Spania: starea de urgență a fost ridicată – oamenii au ieşi..


În Spania, starea de urgență legată de coronavirus, impusă cu mai multe luni în urmă, nu mai este în vigoare. Mai multe măsuri restrictive s-au relaxat, dar..

Putin i-a îndemnat pe ruși să se vaccineze activ..


Președintele Rusiei, Vladimir Putin, i-a îndemnat cetățenii să se vaccineze activ împotriva COVID-19...

Video: Aventură nocturnă - cum l-a lăsat Poliția pe un tână..


Un echipaj de poliție a avut o altercație cu un grup de tineri noaptea trecută, la Corjova. Imagini de la fața locului au fost plasate pe internet...

Criteriile de acordare a gradațiilor de merit în 2021..


Ordinul și Metodologia privind acordarea gradației de merit au fost publicate în Monitorul Oficial, împreună cu graficul desfăurării concursului pentru acorda..

Primele declarații ale lui Klaus Iohannis și Andrzej Duda în a..


Președintele României Klaus Iohannis și președintele Poloniei Andrzej Duda au participat la o conferință de presă comună înaintea summitului B9 care se desf..

Vicol, despre la ministrul Sănătății: ”Bate câmpii”..


Deputatul social democrat Laura Vicol reacționează, după o declarație făcută de ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, potrivit căreia rapoartele Direcție..

Joe Biden participă la summit-ul virtual găzduit de Iohannis ..


Preşedintele SUA Joe Biden şi secretarul de stat american Antony Blinken vor participa astăzi la Summitul Formatului Bucureşti (B9) găzduit de Klaus Iohannis î..

Diana Șoșoacă contraatacă, îi face praf pe cei care o prigon..


O reacție dură și argumentată a senatoarei independente, care nu se lasă nedreptățită de partide – un demers important – nu numai pentru ea, dar și pent..

În fine, PSD are curaj să arunce Europei în față un adevăr ..


Cu ocazia ”Zilei Europei”, liderul PSD, Marcel Ciolacu, și-a luat inima în dinți și a transmis un mesaj curajos, folosind însă o formulă cu ”acoperire..

Bittman, revoltă totală: ”M-am săturat, înghiţim la nesfâ..


”Aceşti semidocţi de la guvernare să înţeleagă că nu suntem o masă de proşti!” Celebrul interpret dă o replică dură cupă informații apărute despre..

Spectacol de artificii la Moscova cu prilejul celei de-a 76-a ani..


Un impresionant spectacol de artificii încheie șirul de manifestări dedicate celei de-a 76-a aniversări a Victoriei în Marele Război pentru Apărarea Patriei...

Știrea nopții: Marea Britanie, decizia momentului în criza COV..


Premierul britanic, Boris Johnson, face un anunț așteptat de britanici – dar este și exemplu pentru cei de pe continent..

VIDEO: Mărturii din pandemie: români închiși la locul de munc..


Alexandru Giulea, lider SANITAS al angajaților din asistență socială Sector 2 București, a făcut, exclusiv pentru Agenția Sputnik, mărturii cutremurătoare d..

Imagini spectaculoase: Parada Victoriei din Piața Roșie din Mos..


Urmăriți în reportajul foto Sputnik cum s-a desfășurat principala paradă militară din capitala Rusiei în cinstea celei de-a 76-a aniversări a Victoriei în ..

Germania relaxează azi restricţiile pentru persoanele vaccinate..


Guvernul federal din Germania relaxează de azi restricţiile pentru persoanele care au primit ambele doze de vaccin anti-COVID-19 sau care s-au vindecat. Ce restric..

Vestea mult aşteptată: data când s-ar putea renunţa la masca ..


Ministrul Sănătăţii a vorbit, într-o emisiune la Prima TV, despre faptul că numărul de infectări cu coronavirus a scăzut şi nu mai este presiune mare pe pa..

VIDEO: Diplomații ruși din 54 de țări au interpretat ”Katiu..


Diplomații ruși din 54 de țări ale lumii au participat la un flash mob muzical cu ocazia celei de-a 76-a aniversări a Victoriei în Marele Război Patriotic...

Peskov a explicat cuvintele lui Putin despre „călăii nezdrobi..


Purtătorului de cuvânt al președintelui rus, Dmitri Peskov, a explicat afirmațiile liderului rus la paradă despre „călăii nezdrobiții”. ..

Azerbaidjan: Trofeul Euro 2020 ajunge la Baku în turul orașelor..


Trofeul Henri Delaunay, care va fi prezentat campionilor Euro 2020 pe 11 iulie, a sosit joi la Baku, în timp ce turneează cele 11 orașe gazdă ale turneului conti..

Oleg Vasnețov de Ziua Victoriei: „Este important să prevenim ..


Ambasadorul Rusiei în Moldova i-a felicitat pe toți locuitorii țării noastre cu Ziua Victoriei și a îndemnat să transmită memoria războiului generațiilor v..

Mesajul președintelui Maia Sandu cu prilejul zilei de 9 mai - Vi..


Președintele Maia Sandu a transmis un mesaj cu prilejul zile de 9 mai, zi în care este marcată Ziua Victoriei asupra nazismului și instaurării păcii după cel ..

Putin: Nu există iertare pentru cei care pun în aplicare planur..


Președintele rus Vladimir Putin i-a felicitat pe veterani, militari și toți rușii cu prilejul celei de - a 76-a aniversări a Victoriei în Marele Război Patr..

Putin i-a felicitat pe veterani, militari și pe toți rușii cu ..


Președintele rus Vladimir Putin i-a felicitat pe veterani, militari și toți rușii cu prilejul celei de - a 76-a aniversări a Victoriei în Marele Război Patr..

6 simptome alarmante ale unui risc crescut de atac de cord sau de..


Experții de la British Heart Foundation au menţionat semnele care indică posibilitatea de a suferi un accident vascular cerebral cauzat de niveluri ridicate de co..

copyright © 2021 Atac.ro