Atac.ro

STIRI luju

LOVITURA MORTALA PENTRU ONG-UL „BLOCATI BUCURESTIUL” – Cel ..


LOVITURA MORTALA PENTRU ONG-UL „BLOCATI BUCURESTIUL” – Cel mai mare dezvoltator imobiliar din Romania, One Mircea Eliade Properties, a reusit sa dizolve in ins..

VREMURILE TULBURI DIN AVOCATURA – Gabriel Zbarcea, managing par..


VREMURILE TULBURI DIN AVOCATURA – Gabriel Zbarcea, managing partner al Tuca Zbarcea & Asociatii face radiografia avocaturii dupa nedreapta condamnare a avocatului ..

PROCURORII FAC SCANDAL – Sectia pentru procurori din CSM cere e..


PROCURORII FAC SCANDAL – Sectia pentru procurori din CSM cere eliminarea prevederii din noua Lege privind statutul judecatorilor si procurorilor care da posibilita..

SEFUL DNA AMENINTA PARLAMENTARII – Episod uluitor la dezbateril..


SEFUL DNA AMENINTA PARLAMENTARII – Episod uluitor la dezbaterile pe noile Legi ale Justitiei. Nemultumit ca nu se legifereaza cum vor sefii marilor parchete, Crin ..

SANCTIUNI DISPROPORTIONATE – Judecatorul Iulian Alecxandru de l..


SANCTIUNI DISPROPORTIONATE – Judecatorul Iulian Alecxandru de la Tribunalul Calarasi a atacat la CCR art. 100 alin. 2 din Legea 303/2004, ce obliga CSM si ICCJ sa ..

DOUA EXCLUDERI IN DOI ANI – Judecatorul TMB Robert Eugen Moise ..


DOUA EXCLUDERI IN DOI ANI – Judecatorul TMB Robert Eugen Moise a fost exclus din magistratura pentru neredactarea hotararilor judecatoresti in termenele legale. In..

LUJU A TREZIT CLASA POLITICA: INFRANGERE DURA PENTRU PREDOIU – ..


LUJU A TREZIT CLASA POLITICA: INFRANGERE DURA PENTRU PREDOIU – Atentatul la suveranitate semnalat de Lumea Justitiei a picat: judecatorii si procurorii vor fi in c..

FARA SANCTIUNI DISCIPLINARE PENTRU FOSTII MAGISTRATI – Fosta ju..


FARA SANCTIUNI DISCIPLINARE PENTRU FOSTII MAGISTRATI – Fosta judecatoare Neluta Tudorache a atacat la CCR pasajele Legii 317/2004 ce permit sanctionarea disciplina..

CAPUL FJR A SCAPAT – Sectia pentru judecatori a CSM in materie ..


CAPUL FJR A SCAPAT – Sectia pentru judecatori a CSM in materie disciplinara a respins actiunea Inspectiei Judiciare fata de judecatorul CAB Dragos Calin, liderul a..

INDUSTRIA LEMNULUI, VITALA PENTRU ROMANIA - Camera de Comert si I..


INDUSTRIA LEMNULUI, VITALA PENTRU ROMANIA - Camera de Comert si Industrie si Asociatia Industriei Lemnului – Prolemn au organizat conferinta "SMART GREEN INDUSTRY..

LUNEA DE FOC – In aceeasi zi, doua completuri de 5 de la ICCJ a..


LUNEA DE FOC – In aceeasi zi, doua completuri de 5 de la ICCJ au solutionat definitiv patru dosare disciplinare. Inalta Curte a decis continuarea judecatii discipl..

DEZVALUIRILE LUJU S-AU CONFIRMAT – Exclusiv. Inspectia Judiciar..


DEZVALUIRILE LUJU S-AU CONFIRMAT – Exclusiv. Inspectia Judiciara a inceput cercetarea disciplinara a judecatoarelor CAB Daniela Panioglu si Alina Gulutanu pentru e..

LEGILE JUSTITIEI, PE REPEDE INAINTE – Camera Deputatilor a rezo..


LEGILE JUSTITIEI, PE REPEDE INAINTE – Camera Deputatilor a rezolvat intr-o singura saptamana doua dintre noile Legi ale Justitiei. Deputatii au votat viitoarea Leg..

ARBITRAJ INTERNATIONAL SOLUTIONAT IN FAVOAREA OMV PETROM – ZRVP..


ARBITRAJ INTERNATIONAL SOLUTIONAT IN FAVOAREA OMV PETROM – ZRVP obtine o noua victorie pentru OMV Petrom intr-un arbitraj international. ICC Paris a respins integr..

LULUTA AR FI FOST MANDRA – Iata imagini de la evenimentul prin ..


LULUTA AR FI FOST MANDRA – Iata imagini de la evenimentul prin care DNA a sarbatorit 20 de ani la Cercul Militar National, locul bilanturilor pe vremea Laurei Kove..

DAUNE DUPA INSCENAREA DNA – Curtea de Apel Oradea i-a dat foste..


DAUNE DUPA INSCENAREA DNA – Curtea de Apel Oradea i-a dat fostei adjuncte a Finantelor Bihor Adriana Sime daune morale de 10.000 euro pentru dosarul fabricat de pr..

DENUNT PE JUDECATOAREA STOICESCU – Noi dezvaluiri despre presiu..


DENUNT PE JUDECATOAREA STOICESCU – Noi dezvaluiri despre presiunile facute de procurorul DNA Gheorghe Popovici pentru executia fostei presedinte a Tribunalului Tim..

JUDECATORI ICCJ, MUTATI INTRE SECTII – Comisia parlamentara spe..


JUDECATORI ICCJ, MUTATI INTRE SECTII – Comisia parlamentara speciala a adoptat noua Lege privind organizarea judiciara. Seful Inaltei Curti va putea propune repart..

GREVA JAPONEZA – Personalul de probatiune reclama discriminarea..


GREVA JAPONEZA – Personalul de probatiune reclama discriminarea la care este supus in raport cu alte categorii din familia ocupationala „Justitie”. Sindicatul ..

APEL LA DEMNITATE – Deputatul PSD Daniel Ghita nu va vota legea..


APEL LA DEMNITATE – Deputatul PSD Daniel Ghita nu va vota legea privind marirea indemnizatiilor pentru deputati si senatori: „Un parlamentar trebuie sa aiba cons..

PARCHETUL LUI SCUTEA NU SE ATINGE DE PARADITORI – Procurorul PI..


PARCHETUL LUI SCUTEA NU SE ATINGE DE PARADITORI – Procurorul PICCJ Dragos Cojocariu a clasat pe „fapta nu exista” dosarul vizandu-i pe procurorii Ciprian Man s..

MAXIMA ABERATIE – Sefa Inspectiei Judiciare Roxana Petcu sustin..


MAXIMA ABERATIE – Sefa Inspectiei Judiciare Roxana Petcu sustine ca judecatorii isi pot motiva hotararile si dupa ce au iesit la pensie. Desi acestia nu mai au cal..

ANUL UMILINTEI – Ministerul Public a inregistrat in 2021 cel ma..


ANUL UMILINTEI – Ministerul Public a inregistrat in 2021 cel mai mare numar de restituiri de dosare incepand cu 2014. Parchetele au incasat anul trecut restituirea..

SIMULACRU PE LEGILE JUSTITIEI – Apelul avocatului Toni Neacsu c..


SIMULACRU PE LEGILE JUSTITIEI – Apelul avocatului Toni Neacsu catre parlamentari: „Opriti simulacrul pe legile justitiei!... Nu exista nicio sansa reala ca Roman..

INALTA CURTE NU SCHIMBA DIRECTIA – Nicio surpriza: Completul de..


INALTA CURTE NU SCHIMBA DIRECTIA – Nicio surpriza: Completul de 5 al ICCJ lasa neclarificata problema judecarii contestatiei in anulare in doua grade de jurisdicti..

NICUSOR, USURAT LA PLICUSOR – Judecatorii CAB Raluca Ioana Carp..


NICUSOR, USURAT LA PLICUSOR – Judecatorii CAB Raluca Ioana Carpen, Amer Jabre si Alina Pohrib au mentinut definitiv sentinta prin care magistratul TMB Robert Crist..

NICIUN CANDIDAT RESPINS – Toti cei 47 de judecatori inscrisi la..


NICIUN CANDIDAT RESPINS – Toti cei 47 de judecatori inscrisi la concursul de promovare la Inalta Curte au primit liber din partea CSM. Nu exista nicin candidat car..

NICIO MODIFICARE LA CODUL FISCAL – Presedintele PSD Marcel Ciol..


NICIO MODIFICARE LA CODUL FISCAL – Presedintele PSD Marcel Ciolacu le da asigurari oamenilor de afaceri: “Le-am transmis reprezentantilor mediului de afaceri reu..

DNA RAMANE CU 18 ACHITARI SI UN DECES – Curtea de Apel Galati a..


DNA RAMANE CU 18 ACHITARI SI UN DECES – Curtea de Apel Galati a mentinut sentinta judecatoarei Carmen Comanescu de la Tribunalul Vrancea de achitare a fostului sef..

FALA LUI SCUTEA – Parchetul General se lauda cu scaderea ratei ..


FALA LUI SCUTEA – Parchetul General se lauda cu scaderea ratei de achitari de la 1,4% in 2020 la 1,2% in 2021. Tot in 2021 s-a diminuat si numarul inculpatilor: 7..

copyright © 2022 Atac.ro