Atac.ro

STIRI luju

ROMANIA MERITA RESPECT DIN PARTEA UCRAINEI – Liderul PSD Marcel..


ROMANIA MERITA RESPECT DIN PARTEA UCRAINEI – Liderul PSD Marcel Ciolacu il someaza pe presedintele Ucrainei Volodimir Zelenski: „Ii solicit sa intervina pentru r..

VREMEA LINSULUI DE CLANTE A TRECUT – Senatorul PSD Florian Bodo..


VREMEA LINSULUI DE CLANTE A TRECUT – Senatorul PSD Florian Bodog demasca vinovatii pentru esecul Schengen: „lohannis, Ciuca, Bode, Aurescu, Hurezeanu, Orban, Cit..

DAUNE DUPA 7 LUNI DE AREST NEVINOVAT – Tribunalul Ilfov a acord..


DAUNE DUPA 7 LUNI DE AREST NEVINOVAT – Tribunalul Ilfov a acordat daune materiale de 48.220 lei si 50.000 euro daune morale pentru 212 zile de inchisoare intr-un d..

PREDOIU ARUNCA IN AER PROIECTUL PRIVIND PENSIILE MAGISTRATILOR ..


PREDOIU ARUNCA IN AER PROIECTUL PRIVIND PENSIILE MAGISTRATILOR – Adresa ministrului Justitiei Catalin Predoiu catre Ministerul Muncii: “Magistratii care au si al..

BOMBA DE LA CCR: RECALCULAREA PENSIILOR MAGISTRATILOR E IMPOSIBIL..


BOMBA DE LA CCR: RECALCULAREA PENSIILOR MAGISTRATILOR E IMPOSIBILA – Orice diminuare a cuantumului pensiei reprezinta o afectare a dreptului fundamental la pensie:..

CAMPUL TACTIC, RELOADED – Avocatul Dan Chitic acuza modificaril..


CAMPUL TACTIC, RELOADED – Avocatul Dan Chitic acuza modificarile facute de ministrul Justitiei Catalin Predoiu la Codul penal si Codul de procedura penala: “Secu..

CONSILIUL LEGISLATIV DENUNTA RISCUL TAIERII PENSIILOR MAGISTRATIL..


CONSILIUL LEGISLATIV DENUNTA RISCUL TAIERII PENSIILOR MAGISTRATILOR – Neregulile din proiectul de lege privind pensiile judecatorilor si procurorilor: “Intervent..

FONDURI RECORD PENTRU INVESTITII – Senatoarea PSD Laura Moagher..


FONDURI RECORD PENTRU INVESTITII – Senatoarea PSD Laura Moagher lauda bugetul Romaniei pe anul 2023: “Este un buget bazat pe politici si programe, cu puternic sp..

ROMANII NU SUNT CETATENI DE MANA A DOUA – Liderul PSD Marcel Ci..


ROMANII NU SUNT CETATENI DE MANA A DOUA – Liderul PSD Marcel Ciolacu i-a explicat presedintei Parlamentului European, Roberta Metsola: “Atat romanii, cat si comp..

ACHITAT DEFINITIV DUPA 2 LUNI DE AREST – Fostul inspector-sef a..


ACHITAT DEFINITIV DUPA 2 LUNI DE AREST – Fostul inspector-sef adjunct al IPJ Timis Florin Mircea Bolbos a primit achitare definitiva intr-un dosar fabricat de Bino..

REFORMA AVOCATULUI FENECHIU (II) – Senatorul PNL Daniel Fenechi..


REFORMA AVOCATULUI FENECHIU (II) – Senatorul PNL Daniel Fenechiu propune modificarea Legii nr. 72/2016 privind sistemul de pensii si alte drepturi sociale ale avoc..

RECALCULAREA PENSIILOR MAGISTRATILOR ESTE NECONSTITUTIONALA – C..


RECALCULAREA PENSIILOR MAGISTRATILOR ESTE NECONSTITUTIONALA – CSM a avizat proiectul de lege prin care se aduc modificari la pensiile judecatorilor si procurorilor..

ARAFAT A RAMAS CU BUZA UMFLATA – Judecatoarele CAB Maria-Cristi..


ARAFAT A RAMAS CU BUZA UMFLATA – Judecatoarele CAB Maria-Cristina Fintoc si Dorina Zeca au respins actiunea sefului DSU Raed Arafat, care cerea daune morale de 500..

PORTOFOLIU IMPORTANT - Presedintele CCIR, Mihai Daraban, obtine u..


PORTOFOLIU IMPORTANT - Presedintele CCIR, Mihai Daraban, obtine un nou mandat in Consiliul General al Federatiei Mondiale a Camerelor de Comert: "Votul de sustinere ..

REFORMA AVOCATULUI FENECHIU (I) – Cititi proiectul senatorului ..


REFORMA AVOCATULUI FENECHIU (I) – Cititi proiectul senatorului PNL Daniel Fenechiu de modificare a Legii 51/1995: avocatii din oficiu vor beneficia de indexarea on..

PRESCRIPTIE PENTRU GABI SANDU – Sentinta in dosarul in care DN..


PRESCRIPTIE PENTRU GABI SANDU – Sentinta in dosarul in care DNA l-a trimis in judecata pe fostul ministru al Comunicatiilor Gabriel Sandu pentru spalare de bani. ..

CACEALMAUA PENSIILOR – Avocatul Toni Neacsu acuza Guvernul ca a..


CACEALMAUA PENSIILOR – Avocatul Toni Neacsu acuza Guvernul ca a lansat proiectul modificarii pensiilor de magistrati special ca sa fie desfiintat de CCR: „Diminu..

DUBLA BELEA PENTRU NICUSOR – TMB l-a obligat pe edilul Nicusor ..


DUBLA BELEA PENTRU NICUSOR – TMB l-a obligat pe edilul Nicusor Dan sa emita certificat de urbanism pentru bransarea unei cladiri la electricitate. La 2 zile dupa s..

PROCURORII NU SE INGHESUIE LA UNITATEA HAULES – Directia Nation..


PROCURORII NU SE INGHESUIE LA UNITATEA HAULES – Directia Nationala Anticoruptie a scos la concurs 41 de posturi de executie, dintre care 19 la structura centrala s..

STS, STAPAN PESTE DATELE MEDICALE – Ordonanta de Urgenta prin c..


STS, STAPAN PESTE DATELE MEDICALE – Ordonanta de Urgenta prin care Serviciul de Telecomunicatii Speciale a primit prerogativa de a crea baze de date cu testele an..

PENETRAREA CCR – Absolventii Colegiului de Aparare si ai Academ..


PENETRAREA CCR – Absolventii Colegiului de Aparare si ai Academiei de Informatii a SRI au luat cu asalt Curtea Constitutionala: “Am remarcat raspunsul unuia dint..

JUDECATORII ROMANI N-AU NEVOIE DE INDICATIILE CJUE – Judecatori..


JUDECATORII ROMANI N-AU NEVOIE DE INDICATIILE CJUE – Judecatorii Aurel Gaitan si Nicoleta Nolden de la Curtea de Apel Bucuresti explica motivele pentru care au res..

CONSTITUTIA SUVERANITATII – Avocatul Dan Chitic a lansat proiec..


CONSTITUTIA SUVERANITATII – Avocatul Dan Chitic a lansat proiectul de revizuire a 38 de pasaje din Constitutie: „Demilitarizarea serviciilor secrete... Mandat pr..

JUSTITIA A AJUNS SA DECIDA IN LOCUL SABOTORULUI NICUSOR – Avoca..


JUSTITIA A AJUNS SA DECIDA IN LOCUL SABOTORULUI NICUSOR – Avocata Monica Livescu denunta blocajul urbanistic din Bucuresti cauzat de administratia lui Nicusor Dan:..

DANILET, PREMIAT DUPA CORTINA – Demisii in lant dupa ce Noua Re..


DANILET, PREMIAT DUPA CORTINA – Demisii in lant dupa ce Noua Revista a Drepturilor Omului l-a premiat pe Cristi Danilet "pentru realizari exceptionale in promovare..

PENSIILE MAGISTRATILOR INTRA LA AVIZARE – CSM a programat sedin..


PENSIILE MAGISTRATILOR INTRA LA AVIZARE – CSM a programat sedinta in care va dezbate modificarile la regimul pensiilor de serviciu ale judecatorilor si procurorilo..

DNA A GRESIT CLASAREA – Judecatoarea Madalina Potarnichie de la..


DNA A GRESIT CLASAREA – Judecatoarea Madalina Potarnichie de la Tribunalul Brasov a stabilit definitiv „fapta nu exista” ca temei al clasarii pentru fostul pri..

EXPLODEAZA MAGISTRATURA: NOUA LEGE A PENSIILOR, BOMBA CU CEAS –..


EXPLODEAZA MAGISTRATURA: NOUA LEGE A PENSIILOR, BOMBA CU CEAS – Iata noul proiect de lege privind pensiile de serviciu ale judecatorilor si procurorilor. Se introd..

BATALIE CRUNTA PENTRU SEFIA ICCJ – Candidaturi surpriza pentru ..


BATALIE CRUNTA PENTRU SEFIA ICCJ – Candidaturi surpriza pentru cea de-a doua functie de vicepresedinte al Inaltei Curti. Doi contracandidati pentru judecatoarea Si..

ACHITARI PE LINIE IN DOSARUL ROMGAZ – Judecatoarele Alina Ioana..


ACHITARI PE LINIE IN DOSARUL ROMGAZ – Judecatoarele Alina Ioana Ilie, Lucia Tatiana Rog si Rodica Aida Popa de la Inalta Curte au dispus achitarea fostului ministr..

copyright © 2023 Atac.ro