Atac.ro

STIRI luju

ACUZATII DE SPAGA PENTRU JUDECATORUL ION-TUDORAN – Denuntatorii..


ACUZATII DE SPAGA PENTRU JUDECATORUL ION-TUDORAN – Denuntatorii fostului judecator Corneliu-Bogdan Ion-Tudoran fac dezvaluiri explozive: “250.000, intr-o singura..

PASTRAREA SUVERANITATII NATIONALE - Grupul europarlamentar al Con..


PASTRAREA SUVERANITATII NATIONALE - Grupul europarlamentar al Conservatorilor si Reformistilor Europeni din care face parte si PNTCD organizeaza conferinta european..

STALIN ION – Judecatoarea TMB Madalina Afrasinie anunta instaur..


STALIN ION – Judecatoarea TMB Madalina Afrasinie anunta instaurarea dictaturii, dupa ce ministrul Justitiei Stelian Ion s-a declarat partenerul DNA: “Cand un min..

CEL MAI DETESTAT MINISTRU DE JUSTITIE – Judecatoarea Adriana St..


CEL MAI DETESTAT MINISTRU DE JUSTITIE – Judecatoarea Adriana Stoicescu de la Tribunalul Timis ii face vant lui Stelian Ion: “Va rugam, plecati acasa, domnule avo..

IA AMPLOARE REVOLTA JUDECATORILOR IMPOTRIVA MINISTRULUI JUSTITIEI..


IA AMPLOARE REVOLTA JUDECATORILOR IMPOTRIVA MINISTRULUI JUSTITIEI – Judecatoarea Adina Daria Lupea de la Curtea de Apel Cluj i-a dat cu executare lui “DJ Stelica..

JUDECATORII DIN CSM S-AU SATURAT DE DJ STELICA – Ministrul Just..


JUDECATORII DIN CSM S-AU SATURAT DE DJ STELICA – Ministrul Justitiei e tot mai greu de suportat. Sectia de judecatori a CSM il acuza: “Sfideaza cadrul constituti..

COVIDUL A SCAZUT ACHITARILE DNA – Parchetul anticoruptie si-a p..


COVIDUL A SCAZUT ACHITARILE DNA – Parchetul anticoruptie si-a prezentat bilantul pe 2020. DNA se lauda cu o rata de achitari de 30%, in scadere de la 52%: “Scade..

STELICA E TOT MAI OBRAZNIC – Sindicatul National al Grefei Judi..


STELICA E TOT MAI OBRAZNIC – Sindicatul National al Grefei Judiciare dezvaluie tupeul cu care ministrul Justitiei Stelian Ion si-a permis sa-i ceara sefului CA Tim..

CCIR SPRIJINA PROIECTUL - Presedintele Camerei de Comert s-a inta..


CCIR SPRIJINA PROIECTUL - Presedintele Camerei de Comert s-a intalnit cu reprezentantii unei companii din Bulgaria pentru identificarea unor solutii optime de revita..

LA STELICA ZMEI, CU AMBASADELE MIELUSEI – Judecatoarea Gabriela..


LA STELICA ZMEI, CU AMBASADELE MIELUSEI – Judecatoarea Gabriela Baltag a cerut colegilor sai din CSM sa reactioneze impotriva imixtiunii ambasadelor in modificarea..

FACATURA PENTRU CARE PARADITORII DE ELITA AU FOST INCULPATI DE SI..


FACATURA PENTRU CARE PARADITORII DE ELITA AU FOST INCULPATI DE SIIJ – Dosarul fabricat de procurorii Lucian Onea si Mircea Negulescu de la DNA Ploiesti impotriva f..

MATILET A MAI LUSTRUIT O DATA CLANTA – Seful CSM Bogdan Mateesc..


MATILET A MAI LUSTRUIT O DATA CLANTA – Seful CSM Bogdan Mateescu s-a intepat dupa ce judecatoarea Evelina Oprina i-a cerut explicatii despre intalnirea pe care a a..

MEMBRII CSM AU PICAT PE INTERCEPTARI – Inregistrari bomba atrib..


MEMBRII CSM AU PICAT PE INTERCEPTARI – Inregistrari bomba atribuite judecatoarei Nicoleta Dumitru, fosta vicepresedinta a Tribunalului Calarasi: “Am emis mandate..

JUDECATOARE, EXECUTATE CU PREMEDITARE – Cu o rezolutie scrisa d..


JUDECATOARE, EXECUTATE CU PREMEDITARE – Cu o rezolutie scrisa de mana, seful CSM Bogdan Mateescu a initiat suspendarea judecatoarelor Ileana Alexandru si Neluta Ma..

SPRIJIN PENTRU MEDIUL DE AFACERI – Camera de Comert organizeaz..


SPRIJIN PENTRU MEDIUL DE AFACERI – Camera de Comert organizeaza o serie de cursuri de imagine si vorbire in public care vor fi sutinute online, in contextul in ca..

CSM TIMOREAZA JUDECATORII – Suspendarea judecatoarei Cristina C..


CSM TIMOREAZA JUDECATORII – Suspendarea judecatoarei Cristina Coarna de la Judecatoria Braila pentru motivarea prin care a eliberat un inculpat pentru viol, inaint..

ASALTUL AMBASADELOR ASUPRA SIIJ – Dupa oficialii americani, alt..


ASALTUL AMBASADELOR ASUPRA SIIJ – Dupa oficialii americani, alti diplomati straini imixtioneaza in treburile interne ale Romaniei, cu incalcarea Conventiei de la V..

IMBUNATATIREA REZILIENTEI SPATIULUI COMUNITAR – Camera de Comer..


IMBUNATATIREA REZILIENTEI SPATIULUI COMUNITAR – Camera de Comert saluta adoptarea noii Strategii comerciale a Uniunii Europene: ”Pana in 2024, 85% din cresterea ..

DICTATURA SE INSTAUREAZA IN CSM – Revoltator: vocile critice su..


DICTATURA SE INSTAUREAZA IN CSM – Revoltator: vocile critice sunt izolate in CSM. Reprezentantii societatii civile in CSM Victor Alistar si Romeu Chelariu rup tace..

CE-AI FACUT, BULANCEA? – Tribunalul Bucuresti l-a achitat pe fo..


CE-AI FACUT, BULANCEA? – Tribunalul Bucuresti l-a achitat pe fostul primar al Sectorului 6 Cristian Poteras in dosarul in care procurorul DNA Marius Bulancea l-a t..

SINDICATUL IPOCRITILOR – CSM aplica fix practicile pe care le a..


SINDICATUL IPOCRITILOR – CSM aplica fix practicile pe care le acuza. Trei judecatoare au fost suspendate din functii pana la finalizarea “procedurii disciplinare..

CCIR, SPRIJIN PENTRU COMPANII - Camera de Comert si Industrie or..


CCIR, SPRIJIN PENTRU COMPANII - Camera de Comert si Industrie organizeaza un webinar dedicat regulilor ICC Incoterms 2020, care au in vedere utilizarea conditiilor ..

DNA SI-A FRANT GATUL IN LUPENI – Tribunalul Hunedoara a dispus ..


DNA SI-A FRANT GATUL IN LUPENI – Tribunalul Hunedoara a dispus achitarea fostului primar din Lupeni Cornel Resmerita, trimis in judecata pentru abuz in serviciu. R..

TAVALUGUL PENSIONARILOR – Continua plecarile din sistem. Alti 1..


TAVALUGUL PENSIONARILOR – Continua plecarile din sistem. Alti 14 judecatori si-au depus cererile de eliberare din functie prin pensionare. In acest ritm, instantel..

INCULPAT PENTRU UCIDERE DIN CULPA, TRATAT CU MAXIMA LEJERITATE ..


INCULPAT PENTRU UCIDERE DIN CULPA, TRATAT CU MAXIMA LEJERITATE – Judecatoarea Carmen Mihaela Layet de la Judecatoria Buftea i-a acceptat de mai multe ori unui barb..

BANII DIN BUGET PENTRU INVESTITII, CHEIA RELANSARII ECONOMICE - C..


BANII DIN BUGET PENTRU INVESTITII, CHEIA RELANSARII ECONOMICE - Camera de Comert saluta propunerile de redresare economica cuprinse in Bugetul de Stat 2021: “Imple..

VLAD VOICULESCU, DAT PE MANA DNA – Presedintele Coalitiei pentr..


VLAD VOICULESCU, DAT PE MANA DNA – Presedintele Coalitiei pentru Natiune, avocatul Dan Chitic, a facut denunt impotriva ministrului Sanatatii. Acuzatiile: abuz in ..

SCANDALOS: AMBASADA SUA INDEAMNA LA DESFIINTAREA SIIJ – Oficial..


SCANDALOS: AMBASADA SUA INDEAMNA LA DESFIINTAREA SIIJ – Oficialii americani se implica in distrugerea Sectiei pentru investigarea infractiunilor in justitie: “Ch..

“FRIGUSOR” INGHEATA DEZVOLTAREA CAPITALEI – In loc sa const..


“FRIGUSOR” INGHEATA DEZVOLTAREA CAPITALEI – In loc sa construiasca, primarul general Nicusor Dan darama. Nicusor Dan vrea sa suspende Planurile Urbanistice Zon..

TINTA LUI COLDEA – Dezvaluirile fostului senator Valer Marian: ..


TINTA LUI COLDEA – Dezvaluirile fostului senator Valer Marian: “Generalul Florian Coldea, cel mai abuziv sef operativ al SRI, isi baga iar coada prin instantele ..

copyright © 2021 Atac.ro