Atac.ro

STIRI luju

CAPITANUL BUCUR SE POATE ODIHNI IN PACE – Judecatorii ICCJ Adri..


CAPITANUL BUCUR SE POATE ODIHNI IN PACE – Judecatorii ICCJ Adrian Ghiculescu, Ionel Barba si Ana Tudose au respins cererea de revizuire formulata de SRI in cazul c..

ABERATIA USR A FOST RESPINSA – Comisia juridica a Camerei Deput..


ABERATIA USR A FOST RESPINSA – Comisia juridica a Camerei Deputatilor a dat raport de respingere proiectului USR privind desfiintarea abaterii disciplinare constan..

CONSTITUTIA SUB ASEDIU – Stupefiant: ministrul Justitiei Catali..


CONSTITUTIA SUB ASEDIU – Stupefiant: ministrul Justitiei Catalin Predoiu pregateste desfiintarea abaterii disciplinare de nerespectare de catre magistrati a decizi..

SELECTIA PROCURORILOR CONTINUA – A fost declansata o noua proce..


SELECTIA PROCURORILOR CONTINUA – A fost declansata o noua procedura de desemnare a procurorilor in structura care va instrumenta dosarele cu infractiuni comise de ..

STATUL TREBUIE SA PROTEJEZE JURNALISTUL – Presa care dezvaluie ..


STATUL TREBUIE SA PROTEJEZE JURNALISTUL – Presa care dezvaluie abuzurile judiciare are nevoie de protectie garantata de stat! Comisia Europeana cere masuri pentru ..

PRECEDENTUL GRECESC – Judecatorii de la Sofia din cazul extrada..


PRECEDENTUL GRECESC – Judecatorii de la Sofia din cazul extradarii Elenei Udrea au cerut autoritatilor romane date privind lipsa juramantului depus de judecatoarea..

MAN SI ARDELEAN, LA REJUDECARE – Inalta Curte a admis recursul ..


MAN SI ARDELEAN, LA REJUDECARE – Inalta Curte a admis recursul Inspectiei judiciare in dosarul in care procurorii Ciprian Man si Cristian Ardelean au fost trimisi ..

JUDECATORII ROMANI POT INDREPTA ABUZUL ICCJ – Hotararile CJUE n..


JUDECATORII ROMANI POT INDREPTA ABUZUL ICCJ – Hotararile CJUE nu trebuie puse automat in practica. In loc sa se grabeasca sa condamne cu incalcarea dreptului la un..

SI DACA ZICE CODUL, CE? – Judecatorul Mihai Ghica de la Tribuna..


SI DACA ZICE CODUL, CE? – Judecatorul Mihai Ghica de la Tribunalul Cluj tine un dosar in pronuntare din toamna anului trecut, cu mult peste termenul prevazut de CP..

CCR A IGNORAT JUDECATOAREA DE SCAUN – Curtea Constitutionala a ..


CCR A IGNORAT JUDECATOAREA DE SCAUN – Curtea Constitutionala a motivat Decizia 175/2022, prin care a desfiintat art. 117 alin. 1 lit. a CPP, incluzand parintii vit..

CANDIDATUL LA CSM A COMIS-O – Judecatorul Mihai Ghica de la Tri..


CANDIDATUL LA CSM A COMIS-O – Judecatorul Mihai Ghica de la Tribunalul Cluj a amanat pronuntarea intr-un dosar privind combatarea produselor etnobotanice pana cand..

VERDICT PE DISPUTA CCR-CJUE – Presedintele CCR Valer Dorneanu c..


VERDICT PE DISPUTA CCR-CJUE – Presedintele CCR Valer Dorneanu confirma ca judecatorii romani nu pot ignora deciziile CCR doar pentru ca asa vrea CJUE: “O hotarar..

DEMNITATEA ITALIANA – In timp ce judecatorii ICCJ s-au predat i..


DEMNITATEA ITALIANA – In timp ce judecatorii ICCJ s-au predat in fata CJUE in mod gratuit si incalcandu-si juramantul de la numirea in functie, Italia demonstreaza..

BOMBA: DIN CSM SE CERE DEMITEREA PROCURORULUI GENERAL – Repreze..


BOMBA: DIN CSM SE CERE DEMITEREA PROCURORULUI GENERAL – Reprezentantii societatii civile Victor Alistar si Romeo Chelariu ii solicita ministrului Justitiei revocar..

LA SMECHERI NU AU VOIE – In timp ce inchide ochii la judecatori..


LA SMECHERI NU AU VOIE – In timp ce inchide ochii la judecatorii ICCJ care refuza sistematic sa respecte deciziile CCR obligatorii, Inspectia Judiciara continua sa..

SCANDALOS: BANI TAIATI PENTRU VICTIMA DIICOT – Curtea de Apel C..


SCANDALOS: BANI TAIATI PENTRU VICTIMA DIICOT – Curtea de Apel Cluj a redus daunele morale pentru fostul director al ziarului “Buna Ziua, Ardeal”, Aurel Muresan..

A PICAT BIG BROTHERUL PE WHATSAPP – CCR a aruncat in aer proiec..


A PICAT BIG BROTHERUL PE WHATSAPP – CCR a aruncat in aer proiectul de lege care obliga operatorii de telecomunicatii sa puna la dispozitia procurorilor si SRI conv..

INDULGENTA ICCJ – Motivele pentru care fostul ministru al Cerce..


INDULGENTA ICCJ – Motivele pentru care fostul ministru al Cercetarii Mihnea Costoiu a scapat cu o pedeapsa de doar 3 ani inchisoare cu suspendare pentru abuz in se..

INALTA CURTE SUBMINEAZA SUVERANITATEA ROMANIEI – Este cel mai v..


INALTA CURTE SUBMINEAZA SUVERANITATEA ROMANIEI – Este cel mai vadit atac la adresa Constitutiei. Publicam in forma integrala decizia ICCJ din dosarul fratilor Maza..

RIL PE CLASARE – Inalta Curte a motivat Decizia de RIL 9/2022 p..


RIL PE CLASARE – Inalta Curte a motivat Decizia de RIL 9/2022 prin care a stabilit ca in caz de infirmare a unei solutii de clasare, apoi emiterea altei clasari a ..

SE IMPART LOCURILE DE SEFI IN INSTANTE – CSM a declansat concur..


SE IMPART LOCURILE DE SEFI IN INSTANTE – CSM a declansat concursul pentru numirea in functii de conducere la curti de apel, tribunale si judecatorii. Sunt disponib..

DUBLA MASURA A JUDECATOAREI ILIE – Alina Ioana Ilie de la ICCJ ..


DUBLA MASURA A JUDECATOAREI ILIE – Alina Ioana Ilie de la ICCJ a admis contestatia in anulare si a desfiintat condamnarea lui Dan Sova pe motiv ca a fost data de u..

MOTIVARE CU VENIN – Exclusiv: judecatoarele CAB Daniela Paniogl..


MOTIVARE CU VENIN – Exclusiv: judecatoarele CAB Daniela Panioglu si Claudia Jderu au compus o opera literara pentru a putea demonstra vinovatia lui Sorin Oprescu: ..

JUSTITIE SELECTIVA LA ICCJ – Incredibil: judecatorii Dan Andrei..


JUSTITIE SELECTIVA LA ICCJ – Incredibil: judecatorii Dan Andrei Enescu si Sandel Lucian Macavei au pronuntat solutii diferite in spete identice. Enescu si Macavei ..

ULTIMA CAPODOPERA – Hotararea de adio a fostului sef interimar ..


ULTIMA CAPODOPERA – Hotararea de adio a fostului sef interimar al CSM Bogdan Mateescu. ”Bobi” a explicat cat de bun este inlocuitorul sau Marian Buda, dar nu a..

BUDA SI-A ALES REGINA – Judecatorul Marian Buda si-a inceput ma..


BUDA SI-A ALES REGINA – Judecatorul Marian Buda si-a inceput mandatul de presedinte al CSM cu o decizie batjocoritoare. Buda i-a oferit o noua sinecura “reginei ..

O DUZINA DE PENSIONARI – CSM a aprobat eliberarea din functie p..


O DUZINA DE PENSIONARI – CSM a aprobat eliberarea din functie pentru 12 judecatori: doi judecatori de la curti de apel, patru de la tribunale si sase la judecatori..

OPRESCU, EXECUTAT LA CAB – Completul format din judecatorii Dan..


OPRESCU, EXECUTAT LA CAB – Completul format din judecatorii Daniela Panioglu, Valentin Mihai si Claudia Jderu i-a dublat pedeapsa fostului primar al Capitalei Sori..

BUDEANU L-A ARS PE COSTACHE – Judecatorul Marian Alexe de la Ju..


BUDEANU L-A ARS PE COSTACHE – Judecatorul Marian Alexe de la Judecatoria Sectorului 1 l-a obligat pe jurnalistul Alex Costache de la TVR si G4 Media sa-i achite om..

FINAL IN DOSARUL COLECTIV – Judecatorii CAB Adina Pretoria Dumi..


FINAL IN DOSARUL COLECTIV – Judecatorii CAB Adina Pretoria Dumitrache si Andrei Viorel Iugan au pronuntat pedepsele definitive. Cele mai multe condamnari au fost i..

copyright © 2022 Atac.ro