Atac.ro

Rică Răducanu, uluit după întâlnirea cu Nicușor Dan. „A bâjbâit ceva, habar nu avea de ce fusesem dat afară”. Ce mesaj i-a trasmis Gabriela Szabo

Rică Răducanu, uluit după întâlnirea cu Nicușor Dan. „A bâjbâit ceva, habar nu avea de ce fusesem dat afară”. Ce mesaj i-a trasmis Gabriela Szabo

Rică Răducanu a fost dat afară acum câteva luni de la clubul CSM București și a încercat să afle de la cei care iau deciziile de ce s-a renunțat la el. Fostul internațional rapidist a […] The post Rică Răducanu, uluit după întâlnirea cu Nicușor Dan. „A bâjbâit ceva, habar nu avea de ce fusesem dat afară”. Ce mesaj i-a trasmis Gabriela Szabo appeared first on IMPACT.ro.

Rică Răducanu a fost dat afară acum câteva luni de la clubul CSM București și a încercat să afle de la cei care iau deciziile de ce s-a renunțat la el. Fostul internațional rapidist a dezvăluit într-un interviu acordat playsport.ro cum a fost primit de Gabriela Szabo și Nicușor Dan și care au fost concluziile discuțiilor.

Rică Răducanu, nedumerit după întâlnirea cu Nicușor Dan

Rică Răducanu a fost dat afară acum câteva luni de la CSM București. I s-a spus că nu poate să încaseze și pensie, și salariu, așa că a rămas fără loc de muncă. Primul drum l-a făcut în biroul președintelui de atunci al clubului. Între timp, Gabriela Szabo a fost detașată, din ordinul Primarului General, și a atacat în instanță această decizie.

„Am făcut un pas în spate, dar am cerut să vorbesc și cu directorul general, Gabi Szabo, încă, în acea perioadă de început de an, dar și cu primarul general. Cea dintâi mi-a sugerat să merg la Rapid, să cer un post, ceva, că doar la clubul feroviar am cunoscut gloria ca sportiv, nu?”,a declarat Rică Răducanu într-un interviu acordat playsport.ro.

Vizita în biroul edilului șef din Primăria Capitalei, instituția care finanțează clubul, a fost și mai stranie. Iar fostul portar al naționalei a povestit cum s-a desfășurat discuția cu Nicușor Dan.

„Când am ajuns în fața lui Nicușor Dan, primarul a bâjbâit ceva explicații vizavi de cazul meu. Am plecat din biroul său cu senzația că habar nu avea de ce fusesem dat afară! Cel mai probabil cineva a avut nevoie să-și angajeze o rudă, un amic sau mai știu eu pe cine! Că toți avem tot felul de cunoștințe și de obligații!”, a explicat Rică Răducanu.

Nicusor Dan a devenit tata pentru a doua oara
Nicusor Dan. Foto: Inquam Photos / Ciprian Petcut

Fosta legendă a Rapidului câștiga la CSM București 1.800 de lei lunar, iar acum a rămas doar cu pensia care este tot de aproape 1.800 de lei. „Să scrieți că nu sunt supărat pe nimeni”, a fost mesajul de la finalul dialogului cu jurnaliștii playsport.ro.

The post Rică Răducanu, uluit după întâlnirea cu Nicușor Dan. „A bâjbâit ceva, habar nu avea de ce fusesem dat afară”. Ce mesaj i-a trasmis Gabriela Szabo appeared first on IMPACT.ro.

copyright © 2022 Atac.ro