Atac.ro

Mesajul emoționant transmis de Andra în noaptea de Revelion. Ce se întâmplă între ea și Cătălin Măruță. „Cu gândul”

Mesajul emoționant transmis de Andra în noaptea de Revelion. Ce se întâmplă între ea și Cătălin Măruță. „Cu gândul”

Andra a transmis un mesaj emoționant în noaptea de Revelion. Cântăreața a dezvăluit ce se întâmplă între ea și Cătălin Măruță, prezentatorul cu care este căsătorită din anul 2008 și cu care are un fiu, […] The post Mesajul emoționant transmis de Andra în noaptea de Revelion. Ce se întâmplă între ea și Cătălin Măruță. „Cu gândul” appeared first on IMPACT.ro.

Andra a transmis un mesaj emoționant în noaptea de Revelion. Cântăreața a dezvăluit ce se întâmplă între ea și Cătălin Măruță, prezentatorul cu care este căsătorită din anul 2008 și cu care are un fiu, David, și o fiică, Eva.

Ce mesaj a transmis Andra de Revelion

Andra a scris pe rețelele sociale că ea și soțul ei vor petrece Revelionul în locuri diferite. Cântăreața a precizat că în ciuda acestui fapt, ea și Cătălin Măruță sunt mereu împreună, gândindu-se unul la celălalt.

„La mulți ani! Chiar dacă suntem în locuri diferite în această seară, eu și Cătălin, suntem mereu împreună, cu gândul unul la celălalt. Sper că și voi sunteți aproape, la propriu sau tot la figurat, de persoana iubită! La mulți ani 2023!”, a fost mesajul publicat de Andra pe rețelele sociale.

Catalin Maruta si Andra
Catalin Maruta si Andra

Andra, despre căsnicia ei

Andra a spus că din punctul ei de vedere, în dragoste este permis orice, atunci când există iubire adevărată. Cântăreața a precizat că partenerii pot trece peste unele lucruri, dacă își doresc ca relația lor să funcționeze bine.

„Nu am trecut prin lucruri rele, dar mă gândesc că, mai ales dacă ai copii sau vrei să faci copii și să ai un viitor cu acel om, treci peste niște lucruri. Eu aș trece, așa văd în momentul ăsta. Nu am trăit, dar aș trece pentru că știu cât de mult îl iubesc și ăsta e omul, nu cred că aș putea găsi pe altul”, a spus Andra.

Cântăreața Andra a precizat că în „orice” nu este inclusă și violența domestică. Artista le-a încurajat pe femei să fie independente financiar, să nu mai „stea la mila bărbatului”, pentru că nu mai este ca pe vremuri.

Conform lui Cătălin Măruță, secretul căsniciei sale fericite cu Andra este comunicarea. În plus, îi ajută faptul că își fac întotdeauna timp pentru ei și pentru cei doi copii ai lor – David, în vârstă de 11 ani, și Eva, în vârstă de 7 ani.

The post Mesajul emoționant transmis de Andra în noaptea de Revelion. Ce se întâmplă între ea și Cătălin Măruță. „Cu gândul” appeared first on IMPACT.ro.

copyright © 2023 Atac.ro