Atac.ro

Marius Țeicu revine pe scenă la 77 de ani, după drama pierderii fiicei. „Mă oprește lumea pe stradă”

Marius Țeicu revine pe scenă la 77 de ani, după drama pierderii fiicei. „Mă oprește lumea pe stradă”

Unul dintre cei mai îndrăgiți artiști, compozitori și profesori români trăiește fiecare clipă a vieții sale cu multă durere, după pierderea fiicei sale. Marius Țeicu se gândește totuși să revină pe scenă, la 77 de […] The post Marius Țeicu revine pe scenă la 77 de ani, după drama pierderii fiicei. „Mă oprește lumea pe stradă” appeared first on IMPACT.

Unul dintre cei mai îndrăgiți artiști, compozitori și profesori români trăiește fiecare clipă a vieții sale cu multă durere, după pierderea fiicei sale. Marius Țeicu se gândește totuși să revină pe scenă, la 77 de ani, în ciuda faptului că de cinci ani a ales să se țină departe de lumea artistică ce l-a consacrat.

Marius Țeicu, din nou pe scenă, la 77 de ani. Pierderea fiicei l-a ținut departe de publicul său

Marele solist și compozitor Marius Țeicu se gândește să se întoarcă în lumina reflectoarelor și să se bucure din nou de scenă, la 77 de ani. Din păcate, drama prin care a trecut după moartea fiicei sale, care a pierit fulgerător din cauza unei leucemii, în 2017, l-a făcut pe artist să refuze să mai apară în public. Totuși, cei dragi l-au îndrumat să revină pe scenă.

„Mă oprește lumea pe stradă și mă roagă să cânt din nou. O să-mi revin!”, a spus Marius Țeicu, în exclusivitate pentru ego.ro.

Marius Țeicu, din nou pe scenă, la 77 de ani
Marius Țeicu și fiica sa

Cum și-a petrecut ziua de naștere, care a avut loc pe 9 mai

Marius Țeicu nu mai poate fi la fel ca înainte, pierderea fiicei sale afectându-l enorm pe el și pe soția sa. Pentru că a aniversat venerabila vârstă de 77 de ani pe 9 mai, artistul a ales să nu mai petreacă ziua de naștere ca odinioară, când avea motiv de bucurie să îi revadă pe toți cei dragi în jurul mesei.

„Nu am petrecut, nu am serbat, n-am ieșit nicăieri. Am stat în casă, noi doi, eu și soția”, a mărturisit Marius Țeicu.

Ceea ce îl animă însă pe artist sunt cei doi nepoți, Andrei și Casandra. Chiar dacă cei doi micuți nu au o  atracție pentru lumea muzicală, ei sunt cei care îi bucură sufletul compozitorului.

„De la ei îmi iau energia, sunt bucuria mea, mă bucur că sunt sănătoși. Nu au talent la muzică, nu mă moștenesc, sunt niște drăguți, plini de energie”, a mai dezvăluit artistul.

Marius Țeicu, la cinci ani de la decesul fiicei sale

Marele artist o adora pe fiica sa, care s-a stins brusc în urma bolii teribile cu care se confrunta. După tragicul eveniment, Marius Țeicu s-a distanțat de muzică, însă acum speră să poată reveni, de dragul celor care îi apreciază muzica.

„Am fost într-o perioadă în care n-am cântat și n-am compus, n-am putut face nimic. Poate, cu ajutorul lui Dumnezeu revin. Mi-a murit fiica, este o mare durere, nu mai trece durerea, este din ce în ce mai greu. Toți mă roagă să mă întorc la muzică, dar nu am mai putut, tristețea e prea mare. Mă oprește și lumea pe stradă să mă roage să revin pe scenă. O să-mi revin!”, a mai spus Marius Țeicu, pentru sursa citată.

Cu toate acestea, compozitorul resimte în fiecare clipă pierderea fiicei sale, iar alături de soția sa merge adesea la cimitir, în amintirea copilei lor.

The post Marius Țeicu revine pe scenă la 77 de ani, după drama pierderii fiicei. „Mă oprește lumea pe stradă” appeared first on IMPACT.

copyright © 2022 Atac.ro