Atac.ro

Imagini inedite de la nunta fiicei lui Bill Gates. Cum se distrează, de fapt, cei mai bogați oameni din lume

Imagini inedite de la nunta fiicei lui Bill Gates. Cum se distrează, de fapt, cei mai bogați oameni din lume

Bill Gates, unul dintre cei mai bogați oameni ai lumii, s-a bucurat de un mariaj de peste două decenii alături de fosta sa soție, Melinda Gates, de care a divorțat în urmă cu câteva luni. […] The post Imagini inedite de la nunta fiicei lui Bill Gates. Cum se distrează, de fapt, cei mai bogați oameni din lume appeared first on IMPACT.

Bill Gates, unul dintre cei mai bogați oameni ai lumii, s-a bucurat de un mariaj de peste două decenii alături de fosta sa soție, Melinda Gates, de care a divorțat în urmă cu câteva luni. Cei doi au adus pe lume trei copii, pe Jennifer Katharine Gates, Rory John Gates și Phoebe Adele Gates. Una dintre fiicele co-fondatorului Microsoft a celebrat un eveniment important în acest weekend, după ce a decis să își unească destinul de cel al iubitului său. Astfel au apărut primele imagini de la nunta fiicei lui Bill Gates, Jennifer, care dezvăluie cum se distrează cei mai bogați oameni ai lumii. Evenimentul a fost unul fastuos, care l-ar fi făcut pe tatăl miresei să cheltuie o sumă impresionantă de bani.

Primele imagini de la nunta fiicei lui Bill Gates

Jennifer Gates este cea mai mare dintre cei trei copii ai lui Bill Gates și Melindei French Gates. Tânăra, studentă la medicină, în vârstă de 25 de ani, și iubitul său Nayel Nassar și-au unit destinul în cadrul unei ceremonii luxoase, care a avut loc pe un domeniu impresionant. Tânărul mire, care a reprezentat Egiptul la Jocurile Olimpice de la Tokyo, i-a cerut mâna lui Jennifer încă din ianuarie 2020, însă abia în acest weekend a fost oficializată căsătoria cuplului. Astfel, au apărut primele imagini de la nunta fiicei lui Bill Gates, omul de afaceri și fosta sa soție fiind nelipsiți de la fericitul eveniment.

Ziua cea mare din viața lui Jennifer Gates a venit astăzi, când tânăra mireasă și iubitul său au spus un “DA” răspicat într-o ceremonie care s-a ținut la o fermă de cai de 124 de acri, pe care părinții fetei au cumpărat-o după ce aceasta a absolvit facultatea în 2018. Proprietatea este situată în North Salem, New York și s-a ridicat la un preț de aproape 16 milioane de dolari. Publicația americană Daily Mail a publicat câteva imagini de la ceremonie, la care au participat mai multe rude și apropiați ai celor două familii.

Primele imagini cu fiica lui Bill Gates mireasă
Bill Gates, alături de fiica sa, Jennifer

Omul de afaceri ar fi cheltuit 2 milioane de dolari pentru eveniment

Bill Gates și fiica sa Jennifer au fost surprinși pe terasa conacului din Westchester, în timpul unei conversații tată-fiică, presărată cu zâmbete și glume. Cei doi s-au bucurat de o conversație în intimitate, chiar înainte de repetiția de la cină. Pregătirile pentru marele eveniment au debutat încă de săptămâna trecută, când pe proprietate au fost înălțate mai multe structuri temporare, inclusiv pavilioane vitrate și o scenă mare. De asemenea, au fost montate mai multe corturi albe, surprinse în imaginile oferite de DailyMail.

Totodată, evenimentul din familia Gates i-a adus împreună pe foștii parteneri de viață, părinții miresei, Bill și Melinda, care au divorțat din luna august, după 27 de ani de căsătorie. Cei doi s-au bucurat de fericirea fiicei lor și s-au alăturat invitaților la repetiții și apoi la petrecere. În ciuda averii impresionante a tatălui său, Jennifer Gates nu a dus o viață lipsită de griji, ci a avut o copilărie modestă. Cu toate acestea, nunta din acest weekend l-ar fi costat pe Bill Gates aproximativ 2 milioane de dolari, după cum susțin surse pentru presa străină.

The post Imagini inedite de la nunta fiicei lui Bill Gates. Cum se distrează, de fapt, cei mai bogați oameni din lume appeared first on IMPACT.

copyright © 2021 Atac.ro