Atac.ro

Horoscop Revelion 2023. Racii și Leii vor fi în centrul atenției și au șanse mari să își găsească un nou partener, flirtul este asul lor din mânecă

Horoscop Revelion 2023. Racii și Leii vor fi în centrul atenției și au șanse mari să își găsească un nou partener, flirtul este asul lor din mânecă

Horoscopul de Revelion 2023 este aici și are vești bune pentru unii nativi, pe când pentru alții vine cu adevărate avertismente de care ar trebui să țină cont. Vedeți în rândurile de mai jos exact […] The post Horoscop Revelion 2023. Racii și Leii vor fi în centrul atenției și au șanse mari să își găsească un nou partener, flirtul este asul lor din mânecă appeared first on IMPACT.ro.

Horoscopul de Revelion 2023 este aici și are vești bune pentru unii nativi, pe când pentru alții vine cu adevărate avertismente de care ar trebui să țină cont. Vedeți în rândurile de mai jos exact la ce să vă așteptați de la noaptea de Revelion, dar și la perioada următoare.

Horoscop Revelion 2023

Berbec

Astrologii spun că nativii Berbec vor începe noul an stresat și obosit, asta dacă nu cumva alege să poarte în noapte de Revelion un obiect strălucitor, care va funcționa ca o barieră asupra răului și care te va proteja. În plus, te va ajuta s-și faci și ținuta mai interesantă.

Taur

Taurul are șanse reale să își găsească jumătatea în noaptea de Revelion. Au șansa să întâlnească pe cineva într-un cadru familial, la o petrecere sau prin intermediul prietenilor comuni, care le pot face cunoștință cu o persoană cu care rezonează foarte mult.

Horoscop Revelion 2023
Horoscop Revelion 2023

Gemeni

De Revelion este bine să fii mai deschis către distracție. Trebuie să uiți de probleme și să cunoști, poate, oameni noi. Pentru tine urmează un an foarte bun, mai ales din punct de vedere material. Nu uita să ai bani în buzunar la 12 noaptea!

Rac

Anul 2023 va fi unul de excepție pentru nativii voi, Racilor. Racul își va îndeplini multe dorințe, va reuși să se regăsească și să treacă peste perioada aceasta care l-a pus la pământ. În noaptea dintre ani stai alături de persoana dragă și alungă gândurile negative din mintea ta, deoarece totul va fi mult mai bine!

Leu

Horoscopul spune că Leii își vor acorda mai mult timp și se vor preocupa de starea de sănătate, pentru a preveni probleme serioase. Astrologii te avertizează că nu ai de ce să îți faci griji, dar un control nu strică niciodată. De Revelion, lasă starea de negare la ușa casei și dă frâu imaginației.

Fecioară

Uită de problemele financiare de Revelion. Ai timp de analize în anul care vine. Trebuie doar să ai mai multă determinare și să pui în practică ideile pe care le ai. În această noapte este bine să ai în buzunar un mic dar primit de la părinți.

Balanță

Trebuie să te reinventezi. Primul pas este cel mai greu. Uită de problemele din 2022 și privește spre soluțiile din 2023. Trebuie să înfrunți propriile creații negative și să le schimbi cu altele, mai frumoase și mai optimiste. Este bine ca în această seară să ai la tine un trandafir roșu, chinezesc, care cu siguranță îți va aduce mai mult noroc.

Scorpion

Scorpionul se pregătește de un an fantastic. Este vorba despre bani, pe care îi faci chiar și din piatră seacă. Pe tot ce vei pune mâna, vei transforma în bani, anul care vine. Trebuie însă să agonisești, deoarece nu se știe cât te va ține acest noroc.

Săgetător

Nu ești deloc mulțumit de locul tău de muncă și asta se vede și în noaptea de Revelion, deoarece te preocupă tot sarcinile de serviciu. Ar fi mai bine ca în 2023 să își schimbi locul de muncă, poate chiar meseria.

Capricorn

Capricornii își pot găsi sufletul pereche chiar de Revelion. Vei întâlni o persoană cu care împărtășești optimismul și determinarea. Ai nevoie lângă tine de o persoană care să fie la fel de motivată și ambițioasă, pentru a vă îndeplini împreună visele.

Vărsător

Astrele spun că trebuie să înveți să comunici mai mult cu jumătatea ta, pentru a lăsa neînțelegerile. Trebuie să vă regăsiți și să redescoperiți pasiunea care v-a legat. Anul nou vă va aduce mai multă înlegere și poate o familie extinsă.

 

The post Horoscop Revelion 2023. Racii și Leii vor fi în centrul atenției și au șanse mari să își găsească un nou partener, flirtul este asul lor din mânecă appeared first on IMPACT.ro.

copyright © 2023 Atac.ro