Atac.ro

Horoscop duminică, 1 ianuarie 2023. Zodia care începe noul an cu trăiri intense

Horoscop duminică, 1 ianuarie 2023. Zodia care începe noul an cu trăiri intense

Astrologii au adus horoscopul valabil pentru ziua de duminică, 1 ianuarie 2023! Prima zi din an începe cu o puternică conjuncție între Venus, planeta iubirii și a banilor, și Pluto, planeta transformărilor, în zodia Capricorn. […] The post Horoscop duminică, 1 ianuarie 2023. Zodia care începe noul an cu trăiri intense appeared first on IMPACT.ro.

Astrologii au adus horoscopul valabil pentru ziua de duminică, 1 ianuarie 2023! Prima zi din an începe cu o puternică conjuncție între Venus, planeta iubirii și a banilor, și Pluto, planeta transformărilor, în zodia Capricorn. Dar cum ne afectează toate acestea? Ei bine, citiți în rândurile de mai jos pentru a afla ce ne așteaptă.

Horoscop duminică, 1 ianuarie 2023

Berbec

Prima zi din an vine cu trăiri intense pentru nativii născuți sub semnul zodiacal al Berbecului. Veștile nu sunt tocmai bune, deoarece se pare că gelozia pune stăpânirea pe tine, iar aceasta aduce numai probleme. Ai tendința să devii impunător și autoritar, iar partenerul de viață nu va aprecia schimbarea ta.

Taur

Nativii născuți sub semnul zodiacal al Taurului trebuie să poarte o discuție foarte serioasă cu partenerul de viață. Certurile din ultima perioadă trebuie să înceteze într-un fel sau altul. Vedeți ce vă mai ține împreună și dacă vreți să salvați relația, axați-vă pe asta.

Horoscop duminica, 1 ianuarie 2023
Horoscop duminica, 1 ianuarie 2023

Gemeni

Horoscopul de duminică, 1 ianuarie, vine cu adevărate avertismente pentru Gemeni. Vei simți presiunea astrelor, iar contextul planetar va face să înflorească în inimă ta neîncrederea. De aici, până la gelozie și acuzații nefondate mai este un singur pas, așa că aveți grijă.

Citiți continuarea horoscopului pe Playtech.ro.

The post Horoscop duminică, 1 ianuarie 2023. Zodia care începe noul an cu trăiri intense appeared first on IMPACT.ro.

copyright © 2023 Atac.ro