Atac.ro

Djokovic, liber până sâmbătă dimineaţă. Abia duminică va afla dacă joacă luni la Australian Open sau nu

Djokovic, liber până sâmbătă dimineaţă. Abia duminică va afla dacă joacă luni la Australian Open sau nu

Novak Djokovic este liber până sâmbătă dimineaţă. Abia în ziua de duminică va afla dacă joacă luni la turneul Australian Open sau nu. Apelul depus de avocații jucătorului sârb Novak Djokovic împotriva noii anulări a […] The post Djokovic, liber până sâmbătă dimineaţă. Abia duminică va afla dacă joacă luni la Australian Open sau nu appeared first on IMPACT.

Novak Djokovic este liber până sâmbătă dimineaţă. Abia în ziua de duminică va afla dacă joacă luni la turneul Australian Open sau nu. Apelul depus de avocații jucătorului sârb Novak Djokovic împotriva noii anulări a vizei acestuia va fi va fi judecat duminică de un tribunal federal din Australia, relatează BBC.

Novak Djokovic are liber vineri. Unde trebuie să se prezinte la ora 8:00, sâmbătă dimineața

Novak Djokovic are liber până sâmbătă dimineaţă și abia duminică va afla dacă joacă luni la Australian Open ori nu. După anularea vizei, a avut loc o audiere de urgență în fața judecătorul Anthony Kelly, reprezentantul statului Victoria, la care au fost prezenți apărătorii lui Novak Djokovic și reprezentanții guvernului australian.

Astfel, judecătorul Anthony Kelly a luat decizia de a trimite cazul jucătorului de tenis către un tribunal federal.

Novak Djokovic afla duminica daca va fi expulzat din Australia
Novak Djokovic afla duminica daca va fi expulzat din Australia

Vineri noapte este liber

Astfel, Novak Djokovic va fi liber vineri, însă sâmbătă dimineața, la ora locală 08:00 (ora 17:00 ora României) va trebui să se prezinte la o audiere cu oficialii de la Imigrări, urmând să fie pus în detenție.

Va trebui să fie la ora 8:00 în fața Poliției de Frontieră. Apoi, între orele 10:00-14:00 va rămâne reţinut, dus de autorităţi la birourile avocaţilor săi, unde îl vor escorta doi ofiţeri ai Poliţiei de Frontieră. Duminică, la orele 09:00, Novak Djokovic va fi dus din nou de doi poliţişti la birourile avocaţilor săi.

Novak Djokovic se vede cu avocații și sâmbătă și duminică

Jucătorului de tenis i se va permite să se vadă cu avocații săi atât sâmbătă, cât și duminică, pentru a încerca să rămână legal în țară, în vederea participării  la turneul Australian Open, care debutează luni la Melbourne.

Novak Djokovic este programat să joace primul meci la Australian Open luni în compania conaționalului său Miomir Kecmanovic însă, cu siguranță, acest lucru depinde de ce decizie va lua instanța australiană de judecată.

Novak Djokovic nu va fi expulzat imediat, dacă se va decide asta

După cea de-a doua anulare a vizei, anunțată vineri de ministrul Alex Hawke, autoritățile din Australia au anunțat că nu îl vor expulza imediat pe Novak Djokovic.

În cazul în care instanța federală va menține decizia guvernului, Novak Djokovic, numărul 1 în tenisul mondial, riscă, în afară de expulzare, și o interdicție de trei ani la intrarea în Australia.

Ce spune avocatul lui Novak Djokovic

Nicholas Woods, apărătorul lui Novak Djokovic, a susținut că a doua anulare a vizei a fost dispusă nu pentru că tenismenul nu este vaccinat, ci pentru că ar putea „stimula mișcarea anti-vaccin din Australia”.

Potrivit lui Nicholas Woods, ministrul imigrării din Australia a luat în considerare doar ce efect ar avea „asupra sentimentului anti-vaccin” rămânerea lui Novak Djokovic în țară, ignorând total efectele deportării.

The post Djokovic, liber până sâmbătă dimineaţă. Abia duminică va afla dacă joacă luni la Australian Open sau nu appeared first on IMPACT.

copyright © 2022 Atac.ro