Atac.ro

Din ce trăiesc, de fapt, Adriana Iliescu și fiica ei, Eliza. Cea mai bătrână mamă din România a fost obligată să recunoască (Exclusiv)

Din ce trăiesc, de fapt, Adriana Iliescu și fiica ei, Eliza. Cea mai bătrână mamă din România a fost obligată să recunoască (Exclusiv)

S-a aflat din ce trăiesc, de fapt, Adriana Iliescu și fiica ei, Eliza. Cea mai bătrână mamă din România a fost obligată să recunoască asta. Frumușica adolescentă Eliza Maria Bogdana, fiica celei mai bătrâne mame […] The post Din ce trăiesc, de fapt, Adriana Iliescu și fiica ei, Eliza. Cea mai bătrână mamă din România a fost obligată să recunoască (Exclusiv) appeared first on IMPACT.

S-a aflat din ce trăiesc, de fapt, Adriana Iliescu și fiica ei, Eliza. Cea mai bătrână mamă din România a fost obligată să recunoască asta. Frumușica adolescentă Eliza Maria Bogdana, fiica celei mai bătrâne mame din România, Adriana Iliescu, împlinește duminică 17 ani. Cu această ocazie, Adriana Iliescu a dezvăluit care este cea mai mare bucurie a ei.

Adriana Iliescu a spus adevărul despre banii pe care îi câștigă. Cum se întreține cea mai bătrănă mamă din România și fiica ei, Eliza

Duminică, 16 ianuarie 2022, se anunță mare sărbătoare în familia Adrianei Iliescu, românca intrată în istorie, dar și în „Cartea Recordurilor”, în 2005, ca fiind cea mai bătrână mamă din lume. Fiica Adrianei Iliescu, Eliza, a devenit o adevărată domnișoară și împlinește 17 ani duminică, ocazie cu care Adriana Iliescu a spus că se mândrește cu copilul ei.

„Noi suntem foarte bine, mulțumesc lui Dumnezeu! Am traversat cu bine această perioadă dificilă, cu pandemie, dar și alte probleme. Sigur că vom sărbători ziua fetei, așa cum face fiecare familie, cu un tort și cu alte mici atenții de gen”, a declarat Adriana Iliescu, potrivit playtech.ro.

Eliza Iliescu implineste duminica 17 ani
Eliza Iliescu implineste duminica 17 ani

Adriana Iliescu, recunoscătoare că și-a crescut fiica până acum

Cea mai bătrână și mai cunoscută mamă din România spune că trebuie să-i mulțumească Divinității nu doar pentru că a ajutat-o să dea naștere unui copil la o vârstă atât de înaintată, la 66 de ani, ci și pentru că i-a dat putere să o aducă până la această vârstă.

„Eliza e bucuria ochilor mei. E premianta clasei și unul dintre cei mai buni copii din liceu. Are o medie generală apropiată de zece, nu chiar nota maximă, ceea ce după mine nu e totuși puțin lucru, mai ales că e în clasa a douăsprezecea, una decisivă pentru viitorul ei.

Urmează emoțiile pentru BAC

Avem deja emoții legate de examenele de Bacalaureat, dar și de admiterea la facultate. Am discutat cu ea și a decis să urmeze calea mamei. Cu alte cuvinte, va merge la Facultatea de Litere, urmând să devină profesoară de limba și literatura română!”, a mai spus Adriana Iliescu, acum în vârstă de 83 de ani, potrivit sursei citate mai sus.

Cum se descurcă cu banii Adriana Iliescu și fiica ei

Pe de altă parte, Adriana Iliescu a ținut să nege zvonurile cum că nu ar reuși să se descurce singură din punct de vedere financiar.

„Nu ne-a fost ușor, dar am trecut împreună prin toate. Am trăit din pensia mea de profesor, aș adăuga chiar profesor universitar, dar și din indemnizația pe care o primesc de la Uniunea Scriitorilor. Adică ceva în jurul a 2.000 de lei. Nu dau amănunte, însă una peste alta nu e vorba decât despre o pensie amărâtă. Ne-am gospodărit cu cât am avut și nu am cerut nimănui nimic!”, a precizat Adriana Iliescu, conform sursei citate.

The post Din ce trăiesc, de fapt, Adriana Iliescu și fiica ei, Eliza. Cea mai bătrână mamă din România a fost obligată să recunoască (Exclusiv) appeared first on IMPACT.

copyright © 2022 Atac.ro