Atac.ro

A murit designerul francez Thierry Mugler. Decesul său s-a produs pe neaşteptate, lucra la foarte multe proiecte

A murit designerul francez Thierry Mugler. Decesul său s-a produs pe neaşteptate, lucra la foarte multe proiecte

Unul dintre cei mai mari designeri francezi, Thierry Mugler, care le-a îmbrăcat pe vedetele Lady Gaga, Kim Kardashian și Beyoncé, a murit la vârsta de 73 de ani. Pagina oficială de Instagram a creatorului de […] The post A murit designerul francez Thierry Mugler. Decesul său s-a produs pe neaşteptate, lucra la foarte multe proiecte appeared first on IMPACT.

Unul dintre cei mai mari designeri francezi, Thierry Mugler, care le-a îmbrăcat pe vedetele Lady Gaga, Kim Kardashian și Beyoncé, a murit la vârsta de 73 de ani. Pagina oficială de Instagram a creatorului de modă a confirmat decesul lui duminică seara. „#RIP Suntem devastați să anunțăm moartea lui Manfred Thierry Mugler duminică, 23 ianuarie 2022”, se arată în postare. „Odihnească-se în pace”, a mai scris echipa sa.

Designerul francez Thierry Mugler a murit fulgerător

Thierry Mugler a murit. Designerul francez a îmbrăcat cele mai mari nume din modă și showbiz, chiar a renunțat la „pensie” în 2019, pentru a o îmbrăca pe Kim Kardashian pentru Gala Met. Alte nume celebre îmbrăcate de creatorul de modă includ vedete precum David Bowie, George Michael, Cindy Crawford și Sharon Stone.

Celebrul designer de modă francez Thierry Mugler, ale cărui ținute au fost purtate de membrii regali ai divertismentului, de la Kim Kardashian la Lady Gaga și Beyonce, s-a stins fulgerător la vârsta de 73 de ani. Cauza morții lui nu este încă cunoscută.

Creatorul de modă era iubit de vedetele internaționale

Mugler – născut Manfred Thierry Mugler pe 21 decembrie 1948 la Strasbaorg, Franța – a îmbrăcat cele mai mari nume din modă și showbiz. Și-a pus amprenta pe ținuta lui Kardashian, pentru Gala Met din 2019. Alte nume celebre îmbrăcate de francez sunt David Bowie, George Michael, Cindy Crawford, Sharon Stone, Cardi B, Katy Perry, Rihanna și Bella Hadid.

„M-am imaginat o fată din California care iese din ocean, udă, picurând”, a precizat Kardashian atunci.

Mugler era renumit și pentru linia sa de parfumuri

Impactul său în modă a continuat chiar și în săptămâna anterioară morții sale, deoarece Twitter era obsedat de personajul Maddy, interpretat de Alexa Demie, văzut în timp ce încerca una dintre rochiile lui Mugler într-un episod difuzat pe 16 ianuarie.

După pensionare, Mugler a fost consilierul artistic al lui Beyonce, inclusiv în proiectarea costumelor pentru turneul ei mondial „I Am…”, în sprijinul albumului care a dezvăluit personajul Sasha Fierce.

Thierry Mugler era renumit și pentru linia sa de parfumuri, care sunt vândute până în zilele noastre. Cel mai recent parfum al său, Angel Nova, a fost lansat în iunie 2020.

Creațiile sale au apărut în foarte multe videoclipuri

Și-a făcut un nume în mare parte în anii 1980 și începutul anilor 90, creațiile sale fiind folosite peste tot, de la spectacole și chiar videoclipuri muzicale, cum ar fi hitul din 1992 al lui George Michael – „Too Funky”.

Creatorul de modă a ajutat, de asemenea, la deschiderea drumului pentru modelele transgender, deoarece Mugler le-a folosit în spectacolele sale de scenă încă din 1984. Primul său parfum, Angel, a fost lansat în 1992 și se spunea că este preferat de Hillary Clinton și Barbara Walters.

Thierry Mugler a făcut abuz de operații estetice

Designerul francez a început să arate diferit, în ultimii ani, din cauza unor accidente care l-au forțat să se opereze de reconstrucție facială și a dorinței de reinventare. Mugler a dezvăluir în 2017 că era în mod constant în renovare.

„Am avut o reconstrucție facială în urma unui accident grav la sală care mi-a deformat complet fața”, a povestit acesta, notează Daily Mail.

The New York Times a spus că Mugler, care a început să devină „Manfred” din nou în anii 2010, „și-a transformat corpul cu dietă extremă, exerciții fizice și ceea ce aparent este chirurgie plastică într-un spectacol de mușchi și tatuaje”.

S-a retras din modă acum 20 de ani

Mugler „a fost cel mai bine cunoscut pentru creațiile sale. A devenit celebru la nivel internațional pentru costumele sale de damă cu umeri largi, inspirate din anii ’40 și pentru prezentările de modă foarte tematice”. S-a retras din carieră în 2002, dar a rămas o influență asupra modei în următoarele două decenii.

The post A murit designerul francez Thierry Mugler. Decesul său s-a produs pe neaşteptate, lucra la foarte multe proiecte appeared first on IMPACT.

copyright © 2022 Atac.ro